Universitat Rovira i Virgili

 Conscients de la responsabilitat social amb el nostre entorn, des del Departament hem anat desenvolupant un seguit d'activitats i recursos a l'abast de tota la població.


Activitats acadèmiques són activitats obertes a la ciutadania que aborden diverses temàtiques socials actuals i d'interès públic, vinculades a les nostres àrees de coneixement (antropologia, filosofia i treball social). Generalment, comptem amb la participació d'experts acadèmics nacionals i internacionals. Aquí s'inclouen també els congressos, seminaris, conferències i altres actes.

Arxiu d'Etnografia de Catalunya és una iniciativa del Departament que data de 1977. Recopila treballs etnogràfics, guies de treball i altres materials i recursos relacionats amb la recerca, tant d'estudiants dels programes del Departament, com dels seus membres investigadors i externs. Compta amb un catàleg informatitzat i un ampli espai de consulta que permet, a més, realitzar altres activitats de transferència, com presentacions o conferències

Canal Digital de vídeos (TV Antropologia) creat el 2010, permet accedir a documentals, entrevistes, conferències i altres materials audiovisuals realitzats en el marc dels nostres projectes de recerca i activitats docents.

El Departament al mitjans és un recull de entrevistes i articles recents d’investigadors del departament publicats en premsa, radio, internet i televisió.

Covid-19: són debats i reflexions des de l'antropologia i el treball social per contribuir a entendre les diverses situacions derivades de la pandèmia.

Pujar