Universitat Rovira i Virgili

Setmana del Doctorat en Antropologia i Comunicació 2020

Territoris: dels comuns a la marca

La temàtica de les jornades es centrarà en la qüestió dels béns comuns (the commons), l'antropologia del territori i el paper de la comunicació. La qüestió dels comuns engloba aspectes relacionats amb l'antropologia de l'entorn i de l'ús humà de l'espai rural. El debat incorpora qüestions com les marques territori, les destinacions turístiques sostenibles o les indicacions geogràfiques de productes de qualitat. En totes aquestes facetes no hi ha dubte que la comunicació de l'espai i la seva gent, la seva representació i la construcció d'un imaginari entorn a aquests béns comuns, mediambientals i socioculturals, té un paper constitutiu fonamental.

  Campus Catalunya, URV

Del 14 al 17 d’abril

Programa

 Convocatòria de resums:Entre el 14 i el 17 d'abril es realitzaran fins a 6 taules diferents en les que els estudiants de doctorat disposen de 30 minuts per exposar el seu projecte de recerca. Per participar en les taules els estudiants han d'omplir el formulari abans de el 15 de març de 2020.

Aquesta és una activitat formativa específica on s'inclou seminaris metodològics, conferències i prestacions del treballs dels doctorands.